Rekisteröidy ja ansaitse

Arkullinen bottlecornerin bonuspisteitä, eli tiivaritaalereita.

KERÄÄ KANTA-ASIAKASPISTEITÄ

Tiivaritaalerit ovat uusi BottleCornerin kanta-asiakasetu. Rekkaa itsesi asiakkaaksi ja saat heti käyttöösi 300 tiivaritaaleria, joita voit käyttää vaikka jo ensimmäisessä ostoksessasi. Taalereita voi käyttää oman mielensä mukaan ostoksia tehdessä. Maksa osa ostoksistasi tiivaritaalereilla tai kerrytä niitä varastoon ja kuittaa vaikka koko ostoskorisi sisältö kerralla. Taalereita kertyy jokaisesta käyttämästäsi eurosta, tuotteista riippumatta.

Bonuskampanjoiden aikana tiivaritaalereita saattaa saada tuplana tai jopa triplana. Älä siis missaa rahan arvoisia etuja vaan tilaa uutiskirje sähköpostiisi, jolloin saat suoraan ilmoituksen tupla ja tripla päivistä.

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa