Pohja-aineet

Chemnovativ pohjaneste pg puolen litran pullossa

Pohja-aineet kampanja!

Litran elintarvikelisäaineet eli pohjanesteet VG 1000ml ja PG 1000ml, nyt maaliskuun ajan kampanjatarjouksessa. Entisestään edullisesta hinnasta on pudotettu vielä 10% pois, mikä tekee BottleCornerin pohja-aineista markkinoiden edullisimpia. Mikä parasta, edullisen hinnan lisäksi ne ovat erittäin puhtaita ja laadukkaita.

Kotikäytössä näistä yleisesti mm. elintarvike- ja kosmetiikkateollisuuden käytössä olevista pohja-aineista on sekä hyötyä että myös huvia. Kasvisglyserolilla (VG) saa sitkoa saippuakupliin ja sitä voi käyttää myös kotitekoisen nestesaippuan notkistamiseen. Propyleeniglykolia (PG) taas käytetään erilaisissa akryylipolymeerikostuttimissa, yhdessä steriilin veden kanssa. Jotkut jopa väittävät että pari tippaa propyleeniglykolia maljakkoon, kasteluveden sekaan, lisäisi leikkokukkien kestävyyttä. Lisää pohjanesteiden monikäyttöisyydestä voit lukea mitä ovat pohjanesteet tiedotteesta.

Omat vinkit pohjanesteiden käyttöön voi jakaa helposti muiden iloksi ja hyödyksi kommentoimalla tähän ketjuun. Rekisteröitymällä BottleCornerin asiakkaaksi pääsee paitsi kommentoimaan blogiin, saa myös rahanarvoisen edun käyttöönsä. Ensirekisteröinnistä saa asiakastililleen 300 tiivaritaaleria eli BottleCornerin bonuspistettä. Tiivaritaalerit ovat käytössä heti rekisteröinnin jälkeen, siis jo ensimmäisessä tilauksessa ja niitä kertyy lisää joka ostoksesta.

 

 

Vastaa