YoMan aromitiivisteet

YoMan aromitiivisteet jälkiruokien tekemiseen, nyt bottlecorner makutiivistekaupasta

YoMan Aromitivisteet

YoMan aromitiivisteet maistuvat jogurtin ystäville. YoMan Strawberry pitää sisällään pehmeää jogurttia ja makeaa, luonnollista mansikka-aromia. YoMan mansikka onkin yksi suosituimmista makutiivisteistä. YoMan Blueberry on samaista samettista jogurttia, mutta mansikka on nyt vaihtunut marjoista parhaimpaan, mustikkaan. YoMan Vanilla Nut on kermaista jogurttia, vaniljaa ja pähkinöitä, aivan ihana makuyhdistelmä tuomaan uusia elämyksiä maustamattomaan jogurttiin.

YoMan makutiivisteet ovat äärimmäisen helppokäyttöisiä makuaromeja ja soveltuvat parhaiten leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Maustamattomista jogurteista ja rahkoista saa helposti maistuvia herkkuja YoMan tiivisteillä. Kokeilemisen arvoisia käyttökohteita ovat myös erilaiset makuvaahdot ja leivonnaisten täytteet, sekä pirtelöt.

Vastaa