BUDLE KAMPANJAPAKETIT

Bunle-pakkaukset, makutiivisteitä ja tarvikkeita

Makutiivisteet ja tarvikkeet edullisesti yhdessä.

Makutiivisteitä ja tarvikkeita saa nyt edullisina bundle- eli kampanjapaketteina. BUNDLE tuotteet on sysätty omaan tuotekategoriaansa ja hintojen vertaaminen yksittäisiin tuotteisiin on helppoa. Pakkauksissa on pyritty naittamaan sopivat tuotteet valmiiksi yhteen. Pienimmät, paripakkaukset, joista löytyy sekä pullo että aromitiiviste irtoavat lähes makuaromin hinnalla ja isommissa kampanjapaketeissa säästö onkin jo kymmeniä prosentteja. Tilaamalla Bundle-paketin säästää siis selvää rahaa!

Bundle-pakkauksia on siis kahdenlaisia:

  • Paripakkauksia, joista löytyy aromitiiviste ja tippanokkapullo.
  • Isoja pakkauksia, joista löytyy useita aromitiivisteitä, joko tippanokkapullojen kera, tai pelkästään aromipakettina.

Pakettitarjouksia voi tilata useita kerralla ja suurin tuote määrittelee toimitustavan.

 

Vastaa