Not Your Basic aromitiivisteet

Not Your Basic aromitiivisteet erilaisten juomien tuunaamiseen nyt BottleCornerilta.

Not Your Basic aromitiivisteet

Not Your Basic aromitiivisteet antavat kattavan läpileikkauksen suomalaisten makumaailmaan. Nor Your Basic sarjassa makuja on aina kirpeästä hedelmä-salmiakki sekoituksesta tuhteihin viskin ja sikarin aromeihin. Erilaiset vaihtoehdot takaavat sen, että jokaiselle löytyy varmasti suosikki tai useampikin NYB aromitiivisteistä. Sour Candy kutkuttelee makuaistia kirpeällä mansikkaremmikarkilla ja persikan pehmeydellä. Toinen kirpsakka aromitiiviste kulkee nimellä Where’s The X, siitä voit löytää tutun karamellipussin makuja aromitiivisteenä. Cranberry juice on karpalo- ja omenamehusta sheikattu kesäinen cocktail, johon on lisätty pieni viilentävä efekti. Creme Caramel on taasen herkutteiljan märkä päiväuni, se hurmaa käyttäjänsä suolaisella kermatoffeella ja vaniljavanukkaalla. Tekeekö mielesi amerikkalaistyylistä omenapiirakkaa? Oikea lääke löytyy NYB Apple Pie makuaromista, johon pieni mansikka twisti luo maistuvan säväyksen. Tosimiehille ja -naisille suunnatuista Not Your Basic Fruit Bacco ja Whiskey Cigar aromitiivisteistä löytyy niin sikarin, kuin tupakankin aromeja sekoitettuna mangon ja vihreän omenan tai viskin kanssa.

Not Your Basic aromitiivisteet ovat helppokäyttöisiä ja kalorittomia ruokien ja juomien maustajia. Tupakka ja Sikari luovat aamukahviin aivan uudenlaista piristystä ja kirpeillä makuyhdistelmillä terästää boolin jos toisenkin. Kermaisia ja pehmeitä makuja kannattaa kokeilla erilaisiin leivonnaisiin tai vaikka muutamaa tippaa suoraan rahkan joukkoon.

Vastaa