TOIMITUSEHDOT

BottleCorner myy tuotteita täysi-ikäisille henkiläille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksutavat

PayPal

PayPal on suosittu maailmanlaajuinen maksunvälityspalvelu. Yli 100 miljoonaa ihmistä käyttää PayPal-tiliä verkossa maksamiseen. Voit maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa.

Ei maksutapalisää.

Toimituskulut

  • Kirjetoimitus 2,60€. Paino max 250g. Yli 25€ ostoksissa ilmainen. Yli 50 euron kirjetilaukset toimitetaan postin pikkupakettina!
  • Pikkupaketti Paino max 2kg. Yli 50€ kirjeostoksille, ilmainen.
  • Postipaketti ja Smartpost 6,20€. Paino max 20kg
  • DB schenker noutopistepaketti 5,80€. Paino max 20kg. Yli 60€ ostoksissa ilmainen.

Toimitustavat

Kirje: Toimitetaan suoraan postilaatikkoon tai -luukkuun. Maksimipaino 500grammaa. Ei seurantaa!

Pikkupaketti: Toimitetaan suoraan postilaatikkoon tai -luukkuun. Maksimipaino 2kg. Kevytseuranta.

Smartpost: Saat tilaamasi lähetyksen valitsemaasi pakettiautomaattiin helposti ja nopeasti. Toimitusvahvistuksen mukana saat seurantakoodin sähköpostiisi, jonka avulla voit seurata postin sivuilta paketin kulkua. Lisäksi saat lähetyksen saapumisesta tekstiviestin matkapuhelimeesi joten tämä lähetystapa vaatii tilaajan puhelinnumeron.

Nouto postista: Saat tilaamasi lähetyksen lähimpään postitoimipaikkaan. Toimitusvahvistuksen mukana saat seurantakoodin sähköpostiisi, jonka avulla voit seurata postin sivuilta paketin kulkua. Lisäksi saat sähköisen saapumisilmoituksen tekstiviestinä, kun pakettisi on noudettavissa postista.

DB Schenker noutopistepaketti: Saat tilaamasi lähetyksen valitsemaasi noutopisteeseen helposti ja nopeasti. Saat lähetyksen saapumisesta tekstiviestin matkapuhelimeesi joten tämä lähetystapa vaatii tilaajan puhelinnumeron. Toimitusvahvistuksen mukana saat seurantakoodin, jonka avulla voit seurata DB Schenkerin sivuilta paketin kulkua.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan kuljetukseen viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, kuitenkin viimeistään kolmen arkipäivän sisällä. Viivästyksistä tiedotetaan asiakasta viipymättä. Tilaajan vastuulla on, että osoitetiedot ja matkapuhelinnumero ovat oikein, väärillä tiedoilla paketin perille tuleminen voi viivästyä pahimmillaan usealla viikolla. Postin toimitus on noudettavissa normaalisti kolmen arkipäivän sisällä lähettämisestä. Schenkerin noutopistepaketin toimitus kestää normaalisti 2-5 arkipäivää.

Vaihto-ja palautusehdot

Kaikilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän täysi vaihto-ja palautusoikeus, joka lasketaan toimituksen saapumispäivästä. Palautuksista on aina sovittava etukäteen. Palautuksesta aiheutuneet kulut korvataan ainoastaan, jos palautuksesta on ensin sovittu myyjän kanssa. Palautettava tuote pitää olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa ja käyttämätön, käytännössä myyntikelpoinen (koskee ainoastaan elintarvikemakutiivisteitä). Palautuksissa tuotteen/ tuotteiden kauppasumma palautetaan täysimääräisenä asiakkaan tilille. Palautustapauksissa ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla, niin annamme ohjeet palautusta varten.

Toimituksessa rikkoutuneet/ kadonneet lähetykset

Tilaaja on velvollinen lähetystä noutaessaan tarkistamaan paketin kunto sekä mahdolliset vauriot paketissa ja/tai tuotteissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, vahinkoilmoitus on tehtävä heti postiin. Ota myös yhteyttä “Yhteystiedot” -sivulla mainittuun sähköpostiosoitteeseen, jotta voimme sopia jatkotoimenpiteistä.
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai olette saaneet väärän tuotteen, ottakaa yhteys asiakaspalveluun. Vioittuneet, kadonneet ja väärät tuotteet korvataan ensisijaisesti uudella tuotteella.

Huomio! Palautuksesta aiheutuneita kuluja ei korvata, ellei palautuksesta ole ensin sovittu myyjän kanssa.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa parhaiten tavoitat sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.