Näytetään kaikki 5 tulosta

DAMAGE JUICE MAKUTIIVISTEET

Damage Juice makutiivisteet ovat kasvattaneet suosiotaan käyttäjien keskuudessa päivästä toiseen. Laajenevaan valikoiman pohjaksi on valittu tarkasti harkitut makuyhdistelmät, joiden käyttö on kotioloissa helppoa ja edullista. Damage Juicen makumestarin hyppysistä maailmalle lähtevät tiivisteet on makutestattu useampaan otteeseen ja isolla testiryhmällä. Näin on saatu varmistettua suomalaiseen makuaistiin sopivat aromit. Erityisen suurta suosiota kotikokkien keskuudessa on saavuttanut KEKE jonka raikkaus ja marjaisuus on vertaansa vailla. Kokeilemalla ja testailemalla jokainen voi löytää tästä joukosta juurikin sen oman suosikkinsa.

 VINKKEJÄ

Aivan mahtavia makuvivahteita saa kahvijuomiin esimerkiksi LOIMINGTONILLA, joka sisältää tunkkaista vaniljaa ja karamellia, juuri sopivassa suhteessa. KEKE:stä puolestaan saa aivan loistavaa janojuomaa, lisäämällä sitä hiilihapotetun veden kylkiäiseksi. Marjaisassa boolissa KEKE on kuin kotonaan ja vetääkin usein koko seurueen pidemmäksi aikaa boolimaljan lähettyville. Ehdottomasti Damagen makutiivisteitä kannattaa kokeilla myös teehen ja puuroon. Kuohkeista leivonnaisista kannattaa ottaa kaikki irti ja kokeilla vaikka jokaista tiivistettä erikseen jokaisella leivontakerralla.

RIITTOISUUS

Vaikkakin Damage Juicen elintarvikemakutiivisteet tuoksuvatkin jumalaisilta, niitä ei ole tarkoitettu nautittavaksi sellaisenaan, vaan ne pitää malttaa laimentaa ennen käyttöä. Riittoisuus vaihtelee suuresti makumieltymysten ja käyttökohteiden mukaan. Usein riittää muutama tippa esimerkiksi kahvin kera, mutta esimerkiksi taikinat saattavat vaatia hieman enemmän makutiivistettä.

 

DAMAGE JUICE

JORMA

6,90 
Varasto loppu

DAMAGE JUICE

KEKE

6,90 

DAMAGE JUICE

LOIMINGTON

6,90 
Varasto loppu

DAMAGE JUICE

MANSIKKALAKU

6,90 

DAMAGE JUICE

TÖHÖ

6,90