Näytetään kaikki 3 tulosta

EPIDEMIC FUEL MAKUTIIVISTEET

Epidemic Fuel makutiivisteet tarjoavat kolme kovaa ja täysin toisistaa poikkeavaa elintarvikemakutiivistettä. Ainoa yhdistävä tekijä loistavalla Epidemic Fuel tiivistesarjalla on jälkiruokamainen nautinto, joka ei tunnu päästävän otteestaan. Banaanin ystäville SILVERBACK sopii paremmin kuin isä äitiin ja DAMSELilla kutkutellaan vastaavasti persikkaa rakastavien makuhermoja, tavalla jollaista ei syvällisinkään persikkafani ole ennen kokenut. SHEPARDia taasen rakastavat kaikki jotka nauttivat jäkiruoista ylipäätään, kukapa ei pitäisi mansikkahyydykkeestä kaurakeksillä ja kookosrouheella. Kaikki kolme ovatkin olleet klassikoita jo syntyessään, tosin näitä makuja onkin hierottu pitkään ja hartaasti. Saman tiivistevelhon käsialaa on myös kaksi muuta supersuosittua tiivistekategoriaa PANDEMIC FUEL ja HAUS FUEL. Koko Fuelin perhe on täynnä toinen toistaan mahtavampia ja makoisampia makutiivisteitä. Jokaiselta itseään ja vieraitaan kunnioittavalta sokerileipurilta löytyy juurikin näitä tiivisteitä jauhokaapistaan.

VINKKEJÄ

Epidemic Fuelien avulla on helppoakin helpompaa valmistaa täytteitä kermakakkuihin ja muffineihin. Näitä kannattaa kokeilla myös rahkoihin ja erityisesti maustamattomaan jogurttiin. Arjesta siis juhlaa pienillä pisaroilla elintarvikemakuutiivistettä. Helppoakin helpompaa.

RIITTOISUUS

Ja näistähän riittää, melkein koko suvulle. Tiivisteiden käytössä, kuten varmasti jokainen tietää kannattaa kuitenki noudattaa malttia ja lisätä aromitiivistettä vähän kerrallaan ja välillä hiukan maistellen. Herkkua ovat mutta ethän nauti makutiivisteitä sellaisenaan, ne on kuitenkin tarkoitettu laimennettavaksi.

EPIDEMIC FUEL

DAMSEL

7,90 

EPIDEMIC FUEL

SHEPARD

7,90 

EPIDEMIC FUEL

SILVERBACK

7,90