Näytetään kaikki 10 tulosta

GOLDARON MAKUTIIVISTEET

GoldAron makutiivisteet on tunnettua suomalaista käsialaa. Koko Makutiivistesarja pitää sisällään kymmenen tarkkaan harkittua ja pitkään hiottua erilaista makutiivistettä. Sarja tarjoaa monimutkaisia makukomboja sekä suoraviivaisempia ja yksinkertaisempia aromeja monenlaiseen ruoanlaittoon.

VINKKEJÄ KÄYTTÖÖN

Erityisen suosittuja ovat kahvin kanssa hyvin yhteen käyvät klassiset makuaromit GREEN, PURPLE, RED ja BLUE, jotka on poimittu vielä erikseen CLASSIC FLAVORS tuoteryhmään, löytämisen helpottamiseksi. Oma lukunsa ovat pirteämmät makutiivisteet, joilla saa näppärästi sähäkkyyttä kuplaveteen ja erilaisiin booleihin. Unohtaa ei myöskään sovi jälkiruokamakuja esimerkiksi LE CAKE sopii monenlaisten vaahtojen ja rahkojen sekä maustamattoman jogurtin kanssa. Jälkiruokamaisilla aromeilla esimerkiksi kermakakun saa taiottua aivan uuteen ulottuvuuteen, lisäämällä tiivistettä pelkästään kermavaahdon joukkoon. Muutkin leivonnaiset on kätevä maustaa oman mielensä mukaan vaikka joka leivontakerralla eri aromeilla.

RIITTOISUUS

GoldAron makutiivisteet ovat tiivisteitä sanan varsinaisessa merkityksessään. Näistä riittää usein nautintoa muihin tiivisteisiin verrattuna tuplasti pidempään, tai sitten isommalle joukolle kerrallaan. Vaikka makukokonaisuudet onkin mietitty hyvin tarkkaan ja eri aromit ovat hienosti balanssissa keskenään, mikään ei estä jokaista kotikokkia kokeilemaan erilaisia sekoituksia itse. Rohkeasti vain pulloon kiinni ja testailemaan oman makuaistin rajoja ja mieltymyksiä.