Näytetään kaikki 6 tulosta

HAUS FUEL MAKUTIIVISTEET

Haus Fuel makutiivisteet on synonyymi laadukkaille tiivisteille, lompakkoa kuitenkaan rasittamatta. Edullisuuden ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, koska koko Haus Fuelin kategoria on täynnä laadukkaita makuaromeja vaativaan käyttöön. Kuusi kutkuttavan erilaista ja suoraviivaista makuyhdistelmää, colasta aina marjojen kautta minttujäätelöön ja kekseihin. Joukosta löytyy myös suuren suosion saavuttanut JUDGEMINT makutiiviste, jossa ihanien suklaakeksien väliin on lisätty minttujäätelötäyte. Moni saattaa muistaa makuyhdistelmän jo varhaisesta lapsuudesta ja lämpöisistä kesäpäivistä.

VINKKEJÄ

Haus Fueleista irtoaa makua niin kuplaveteen, jogurtteihin, kuin leivonnaisiinkin. Erityisesti hiilihapotettuun veteen ja booleihin kannattaa kokeilla COLAHOLIC tai BERRY ME tiivisteitä. JUDGEMINTille tuskin löytyy parempaa käyttökohdetta, kuin maittava pirtelö. Pari lohkaretta vaniljajäätelöä tehosekoittimeen, hieman maitoa ja tiivistettä. Päristellään kunnolla sekaisin ja nautitaan kylmänä. Voiko enää helpompaa olla!

RIITTOISUUS

Haus Fuelit ovat tiivisteitä ja niistä riittää monelle käyttökerralle. Elintarvikemakutiivisteitä ei saa käyttää sellaisenaan, vaan ne täytyy laimentaa käyttökohteen mukaan. Usen riittää muutama tippa, mutta esimerkiksi isommat juomasekoitukset tarvitsevat hieman enemmän tiivistettä. Parhaiten sopivan suhteen löytää lisäämällä makutiivistettä vähän kerrallaan ja maistamalla aina välillä.

HAUS FUEL

BERRY ME

5,60 

HAUS FUEL

BOOBERRY

5,60 

HAUS FUEL

HERBERT

5,60 
Varasto loppu

HAUS FUEL

STRAWNADO

5,60