Näytetään kaikki 3 tulosta

PANDEMIC FUEL MAKUTIIVISTEET

Pandemic fuel makutiivisteet on varmasti yksi suomen myydyimmistä elintavikemakulinjoista ja syykin on selvä! Vai miltä kuulostaisi pehmeästi paahdetut pistaasipähkinät samettisella karamellillä, mukanaan kermaista jäätelöä ja banaanin siivuja. Tätä kaikkea löytyy PST tiivisteestä. Tästä kategoriasta löytyy myös yksi maamme suosituimmista elintarvikemakutiivisteistä, CRL, joka on kutkuttanut suomalaisten makuhermoja jo useamman vuoden ajan. Eikä todellakaan syyttä, tässä tiivisteessä on nivottu yhteen ainutlaatuisella tavalla kermaiset murot ja mehukkaat hedelmät. Nerokkaita makuja vaativille kotikokeille.

VINKKEJÄ

Pehmeät Pandemic Fuelit on kuin luotu erilaisten muffinien ja kakkupohjien maustamiseen. Helpoiten makua leivonnaisiin saa käyttämällä tiivisteitä erilaisissa täytteissä, esimerkiksi rahkoissa ja vaahdoissa. Maustamattomiin jogurtteihin Pandemic Fuelit sopivat myös loistavasti ja niitä on äärimmäisen näppärä käyttää kiireen keskellä. Jo muutamalla tipalla saat maistuvaa jogurttia, ja mikä parasta, ilman lisäkaloreita. Mikä onkaan helpompaa saada lisämakua kermakakkuun, kuin lisäämällä makutiivistettä suoraan kermavaahdon joukkoon. Aivan ihanan makumaidon loihtii yksinkertaisesti, parilla tipalla CRL tiivistettä ja lasillisella kylmää maitoa. Sekoitat vain ainekset keskenään ja nautit, vaikka joka päivä.

 RIITTOISUUS

Pandemic Fuelit ovat tiivisteitä ja niistä riittää pitkäksi aikaa. Makutiivisteitä ei ole tarkoitettu nautittavaksi sellaisenaan vaan ne pitää muistaa laimentaa ennen käyttöä. Lisää elintarvikemakua varovasti kerrallaan, aina välillä maistellen. Näin pääset parhaaaseen lopputulokseen.

PANDEMIC FUEL

CRL

7,90 

PANDEMIC FUEL

MLN

7,90 

PANDEMIC FUEL

PST

7,90